GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετεγγραφές: Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος, αναφέρει το υπ. Παιδείας

Όλες οι δυνατότητες που όμως βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου θα αξιοποιηθούν για τις μετεγγραφές φοιτητών σε ΑΕΙ και ...


Όλες οι δυνατότητες που όμως βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου θα αξιοποιηθούν για τις μετεγγραφές φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα, φοιτητές διαδήλωσαν έξω από το υπουργείο, ζητώντας να καταργηθεί το πλαφόν του 15% στις μετεγγραφές και να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις, αλλά και να διασφαλιστεί ότι κανένας φοιτητής δεν θα χάσει το εξάμηνο και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα εργαστήρια και τα φοιτητικά του δικαιώματα (πάσο, κάρτα σίτισης, βιβλία).

Πηγές του υπουργείου ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι υπάρχει η διάθεση να διευκολυνθούν οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τις συνέπειες της κρίσης, αλλά δεν θα πρέπει να δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία των πανεπιστημίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση