GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερο εθνικό πένθος στη Βραζιλία

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξαν σήμερα οι αρχές της Βραζιλίας μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Μι...


Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξαν σήμερα οι αρχές της Βραζιλίας μετά το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Μικέλ Τεμέρ, εξέφρασε τη θλίψη του για τα θύματα της συντριβής, όπου σκοτώθηκαν 76 άνθρωποι, περιλαμβανομένων μελών της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Chapecoense και δημοσιογράφων.

«Εκφράζω την αλληλεγγύη μου αυτή τη θλιβερή στιγμή που η τραγωδία έχει πλήξει δεκάδες βραζιλιάνικες οικογένειες», ανέφερε ο Τεμέρ σε δήλωσή του, προσθέτοντας πως το υπουργείο Εξωτερικών και η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας εργάζονται για να βοηθήσουν τους συγγενείς των θυμάτων.

«Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να ελαφρύνει τον πόνο των φίλων και των οικογενειών του αθλητισμού και της εθνικής δημοσιογραφίας».

Η βραζιλιάνικη προεδρία ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter πως «ο πρόεδρος Μικέλ Τεμέρ κήρυξε εθνικό πένθος τριών ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση