GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχουν συγγένεια η Χίλαρι Κλίντον με τον Φρανσουά Ολάντ;

Μακρινοί συγγενείς φέρεται να είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σύμφωνα με τα ...


Μακρινοί συγγενείς φέρεται να είναι η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο Dico des Politiques, του Jean-Louis Beaucarnot.
Ο Jean-Louis Beaucarnot στο βιβλίο του αναφέρει ότι η Κλίντον και ο Ολάντ είναι μακρινοί συγγενείς και μοιράζονται το ίδιο «βασιλικό» αίμα.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Χίλαρι Κλίντον, 23 γενιές πίσω, είναι συγγενής με τον Λουδοβίκος Ι΄ της Γαλλίας. Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, είναι μακρινός συγγενής με τον διάδοχο και αδερφό του Λουδοβίκου Ι΄, Φίλιππο Ε της Γαλλίας που παρέμεινε στο θρόνο για έξι χρόνια.
Όπως αναφέρει Jean-Louis Beaucarnot  η Κλίντον μοιράζεται επίσης γονίδια με τη Μαντόνα, τη Σελίν Ντιόν και την Αντζελίνα Τζολί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση