GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Δεν παίρνουμε στα σοβαρά την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η ψήφος των ευρωβουλευτών υπέρ της προσωρινής διακοπής των ενταξιακών συνομιλιών της Τουρκίας με την ΕΕ παραβιάζει θεμελιώδεις ευρωπαϊκές...


Η ψήφος των ευρωβουλευτών υπέρ της προσωρινής διακοπής των ενταξιακών συνομιλιών της Τουρκίας με την ΕΕ παραβιάζει θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αξίες, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις υποθέσεις της ΕΕ προσθέτοντας πως η Τουρκία δεν παίρνει στα σοβαρά την ψηφοφορία αυτή.

Ο Ομέρ Τσελίκ έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου αφού οι ευρωβουλευτές υπερψήφισαν ένα μη δεσμευτικό αίτημα για το συμβολικό πάγωμα των ενταξιακών συνομιλιών που διαρκούν ήδη 11 χρόνια, εξαιτίας της «δυσανάλογης» αντίδρασης της Άγκυρας στην απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου.

Ο Τσελίκ δήλωσε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν βλέπει τα σημαντικά όταν ασχολείται με την Τουρκία και πως θα πρέπει να προσέχει πως μιλάει όταν αναφέρεται στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση