GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Θ. ΜΩΡΑΪΤΗ! ΠΟΙΟΣ ζητά τη διαγραφή Βενιζέλου από το ΠΑΣΟΚ...

Μπάχαλο όπως ήδη έγραψε το Press-Gr  έχουν γίνει πάλι στο ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο  Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Δημοκ...

Μπάχαλο όπως ήδη έγραψε το Press-Gr έχουν γίνει πάλι στο ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο  Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην χθεσινή ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες. εξέφρασε τη διαφωνία του. Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη, το μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου του κόμματος, Άγγελος Δημητρόπουλος, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook ζήτησε τη διαγραφή του κ.  Βενιζέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω στέλεχος είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ  ακολουθώντας τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ, και επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 μαζί με τον Θάνο Μωραΐτη, αναλαμβάνοντας ως συνεργάτης του στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.4 Νοε 2016, 5:20:00 μ.μ.

    Δηλώνει τώρα ο κ. Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπέμπει ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τη συλλογικότητα» και «ο ίδιος είναι θεματοφύλακας των διαδικασιών».
    Εάν ο κ. Βενιζέλος πιστεύει σ’ αυτά που τώρα λέει, όφειλε το 2011 κατά την επιστροφή από τις Κάννες, να συζητήσει τουλάχιστον, με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, πριν κάνει τη δήλωσή του για ακύρωση του δημοψηφίσματος!
    Αντ΄ αυτού τί έκανε; Ας θυμηθούμε:
    Μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο από τις Κάννες, είπε ότι η κόρη του, του έστειλε e-mail ό,που του έγραφε «αν είναι να κάνεις κάτι για τη Χώρα καν’ το τώρα»! Έτσι έκανε, ερήμην του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, τη δήλωση, που «σκότωσε» το δημοψήφισμα, καθ’ υπόδειξη, όπως αποκαλύφθηκε μετά, των κ.κ. Μπαρόζο και Σόιμπλε! Αργότερα «συμπλήρωσε» ότι παρέκαμψε τον κ. Παπανδρέου για να μην κλείσουν οι τράπεζες!
    Θαυμάστε «διαφύλαξη της συλλογικότητας»: Το e-mail της κόρης του (!) «ανωτάτου οργάνου» του ΠΑΣΟΚ!
    Ο άνθρωπος ΔΕΝ πιστεύει πουθενά! Είναι μεν ικανότατος και ευφραδέστατος νομικός, αλλά πολιτικά, ελάχιστα σοβαρός. Γιατί ποιός μπορεί σοβαρά να διακηρύσσει, ότι έχει τα απόρρητα σχέδια της άμυνας της Χώρας στο ανασφάλιστο Γραφείο του, και μάλιστα να επιμένει, με οργίλο ύφος, «αλλοίμονο αν δεν τα είχα!»;
    Έτσι, δυστυχώς, ο κ. Βενιζέλος, κατόρθωσε να εξαερώσει το ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει, άθελά του, την πόρτα για την εισβολή των παντελώς ανίκανων ΣΥΡΙΖΑίων!
    Εάν όμως ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν ήταν τόσο ανεκτικός και υπέρμετρα δημοκρατικός και τον διέγραφε, μετά την ανοικτή και θλιβερή υπονόμευσή του στις Κάννες, δεν θα έχανε την ηγεσία και άλλη, προφανώς καλλίτερη, θα ήταν η τύχη της πατρίδας και του ΠΑΣΟΚ.
    Στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση