GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία: Ντυμένη θύμα του Ολοκαυτώματος χόρεψε η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία και διεθνώς απο την τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του εκπροσώπου του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ,...


Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία και διεθνώς απο την τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του εκπροσώπου του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, η οποία συμμετέχει σε σόου της τηλεόρασης, όπου οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται στο πατινάζ επί πάγου.
Η τελευταία χορογραφία της εξόργισε πολύ κόσμο, καθώς η Τατιάνα Νάφκα επέλεξε να ντυθεί Εβραία κρατούμενη σε στρατόπεδο Συγκέντρωσης και να φορέσει το Άστρο του Δαυίδ στο στήθος, όπως και ο παρτενέρ της Άντριου Μπουρκόφσκι.
Τα social media κατακλύστηκαν απο οργισμένα αλλά και ειρωνικά σχόλια εναντίον της Νάφκα, η οποία όταν είδε τον πανικό που δημιούργησε αρκέστηκε να δικαιολογηθεί τονίζοντας ότι επέλεξε μια από τις αγαπημένες ταινίες της, την La Vita e Bella (Η Ζωή είναι Ωραία).
Η σύζυγος του εκπροσώπου του Πούτιν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλειο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνεςτου 2006, ενώ είναι και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πατινάζ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση