GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωρίστε τη βασίλισσα της μελανίνης

Η Khoudia Diop έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων για το σκούρο δέρμα της, όταν μετακόμισε από τη γενέτειρά της τη Σενεγάλη στη Νέα ...


Η Khoudia Diop έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων για το σκούρο δέρμα της, όταν μετακόμισε από τη γενέτειρά της τη Σενεγάλη στη Νέα Υόρκη. "Στην αρχή αντιμετώπισα πολλά περιστατικά bullying, αλλά τελικά έμαθα να μένω θετική, να αποκρούω την αρνητικότητα και να αγαπώ τον εαυτό μου κάθε μέρα", είχε πει σε το 19χρονο μοντέλο στο περιοδικό People.
Η Diop μάλλον θα κάνει όσους της έχουν φερθεί με ρατσισμό να βγουν από τα ρούχα τους καθώς η ίδια έδωσε στον εαυτό της το παρατσούκλι "Η θεότητα της μελανίνης", υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητά της αναφορικά με το χρώμα του δέρματός της.
"Έδωσα στον εαυτό μου αυτό τον χαρακτηρισμό χάρη στο σκούρο, πλούσιο σε μελανίνη δέρμα μου και γιατί θέλω να εμπνεύσω τα νέα κορίτσια, να τους πω ότι όλες είμαστε θεές εσωτερικά και εξωτερικά", δηλώνει.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση