GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί δύο αστυνομικοί στην Αϊόβα - Λευκός κάτοικος της περιοχής ο δράστης

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα από πυρά στο Ντε Μόιν της Αϊόβα σε δύο χωριστές «επιθέσεις τύπου ενέδρας» και η αστυνομία έχει εξαπ...


Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν σήμερα από πυρά στο Ντε Μόιν της Αϊόβα σε δύο χωριστές «επιθέσεις τύπου ενέδρας» και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνητητό για να βρει τον δράστη ή τους δράστες, μετέδωσε το NBC News.

Ένας αστυνομικός βρέθηκε νεκρός γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) σε προάστιο του Ντε Μόιν. Ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός γύρω στη 1:30 π.μ. (τοπική ώρα) μέσα στην πόλη, μετέδωσε το NBC News.

«Φαίνεται πως ήταν επιθέσεις τύπου ενέδρας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης του Ντε Μοιν, σύμφωνα με το NBC.

Και οι δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν ενώ βρίσκονταν μέσα στα περιπολικά τους σε απόσταση 3 χιλιομέτρων ο ένας από τον άλλο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντε Μόιν Πολ Πάριζεκ.

Μετά από ανθρωποκυνηγητό, η αστυνομία συνέλαβε τον βαισκό ύποπτο, έναν κάτοικο της περιοχής, που ονομάζεται Σκοτ Μάικλ Γκριν, ηλικίας 46 ετών.

Αυτές οι ένοπλες επιθέσεις σημειώνονται έπειτα από μια σειρά φόνων αστυνομικών, μεταξύ άλλων και σε ενέδρες στο Ντάλας και το Μπατόν Ρουζ στη Λουιζιάνα. Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν στις 7 Ιουλίου στο Ντάλας και τρεις σκοτώθηκαν αργότερα τον ίδιο μήνα στο Μπατόν Ρουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση