GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τανιμανίδης: Στην Χριστίνα αγαπώ το μυαλό της και τον τουρλωτό της κ..ο!

Ο πρώην Mr World Party και πλέον νέος παρουσιαστής του Survivor, μίλησε με τα πιο… τρυφερά λόγια για τη νέα του σύντροφο, σε συνέντευξη...


Ο πρώην Mr World Party και πλέον νέος παρουσιαστής του Survivor, μίλησε με τα πιο… τρυφερά λόγια για τη νέα του σύντροφο, σε συνέντευξη στο Down Town.

Μιλώντας για όσα αγαπάει στη Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος: «Το μυαλό της, το χαμόγελο και τον τουρλωτό της κ..ο! Και αυτό δεν είναι σεξιστικό, είναι σέξι».
Στην ερώτηση πώς δεν φοβάται μήπως θυμώσει απάντησε: «Να θυμώσει επειδή έχει ωραίο κ...ο, ή που το αγόρι της είναι αληθινό και δεν κρύβει τα λόγια του;».
Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι μαζί ενάμιση χρόνο. « Βέβαια, τους πρώτους 7 μήνες βρεθήκαμε 3 μέρες, αφού εγώ ταξίδευα για την εκπομπή».
Ωτσόσο, όπως είπε, αν και δεν είναι η πιο μακροχρόνια, είναι η πιο έντονη σχέση που είχε ποτέ, επειδή αναζωπυρώνεται με την απόσταση: «Σου λείπει, της λείπεις, δεν μαλώνετε, δεν φθείρεσαι και όταν βρίσκεστε ύστερα από καιρό, το σεξ είναι καταπληκτικό!», απάντησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση