GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Ο Τραμπ... λοξοκοιτάζει τη Μελάνια την ώρα που (τον) ψηφίζει

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11.00 τοπικ...


O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 11.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας) σήμερα σε ένα εκλογικό κέντρο στο Μανχάταν, όπου έγινε δεκτός με ανάμεικτες αντιδράσεις από τους πολίτες: κάποιοι τον χειροκρότησαν, κάποιοι άλλοι τον αποδοκίμασαν.

Ο μεγιστάνας έφθασε στο εκλογικό κέντρο με λιμουζίνα κι έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μελάνια. Είχε επιλέξει να φορέσει σκούρο κοστούμι και μπλε γραβάτα, ενώ προτού πάει να ψηφίσει αντήλλαξε χειραψίες με πολίτες κι αγόρασε ένα γλυκό από ένα παιδί σε έναν υπαίθριο πάγκο.

Σε έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε ποιον ψήφισε, ο 70χρονος Τραμπ απάντησε χαμογελώντας: «Δύσκολη η απόφαση…».

Όταν δε τον ρώτησαν εάν θα αναγνωρίσει την ήττα του στην περίπτωση που η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον ανακοινώσει τη νίκη της, εκείνος έδειξε να υπεκφεύγει: «θα δούμε τι θα συμβεί», απάντησε λακωνικά.

 

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν ένα στιγμιότυπο που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός: ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του ψήφισαν δίπλα-δίπλα, και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών φαίνεται να... τσεκάρει προσεκτικά προς την πλευρά της Μελάνια – λες και αμφέβαλλε ότι θα ψήφιζε τον ίδιο!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση