GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην επιτροπή Οικονομικών η συζήτηση του προϋπολογισμού

Στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ξεκινά σήμερα η συζήτηση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2017, ο οποίος, σύμφωνα με τ...


Στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ξεκινά σήμερα η συζήτηση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2017, ο οποίος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ψηφιστεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από την Ολομέλεια. 

Η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις, ενώ η συζήτηση στην Ολομέλεια θα αρχίσει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. 

Γενικοί εισηγητές ορίστηκαν από τα κόμματα οι Χρήστος Μπγιάλας (ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντίνος Χατζηδάκης (ΝΔ), Ηλίας Παναγιώταρος (ΧΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (Δημοκρατική Συμπαράταξη), Νικόλαος Καραθανασόπουλος ( ΚΚΕ), Γεώργιος Αμυράς (Ποτάμι), Δημήτριος Καμμένος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και Γεώργιος Κατσιαντώνης (Ένωση Κεντρώων).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση