GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τι πέθανε ο Λέοναρντ Κοέν

Η μεγάλη μορφή της μουσικής, ο Λέοναρντ Κοέν, "πέθανε στον ύπνο του, έπειτα από πτώση κατά τη διάρκεια της νύκτας, στο σπίτι του σ...


Η μεγάλη μορφή της μουσικής, ο Λέοναρντ Κοέν, "πέθανε στον ύπνο του, έπειτα από πτώση κατά τη διάρκεια της νύκτας, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες" ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.
"Ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος, αναπάντεχος και ειρηνικός", αναφέρει σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Cohencentric ο Ρόμπερτ Κόρι.
Ο θρυλικός ποιητής, τραγουδοποιός και καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 7 Νοεμβρίου σε ηλικία 82 ετών. Οταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του, τρεις ημέρες μετά, δεν διευκρινίσθηκε η αιτία του θανάτου του.
Τάφηκε σε ένα λιτό φέρετρο από πεύκο, δίπλα στην μητέρα και τον πατέρα του, σε ένα εβραϊκό κοιμητήριο στο Μόντρεαλ.
Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker, ο Κοέν είχε δηλώσει πως υπήρχαν πολλά που ήθελε να κάνει ακόμη, αλλά πως ήταν έτοιμος και να πεθάνει. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Κοέν έχει έναν θησαυρό με αδημοσίευτα και ημιτελή ποιήματα που θέλει να προλάβει να τα ηχογραφήσει ή να τα δημοσιεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση