GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα - Βοσνία: Πώς θα παίξει απόψε η Εθνική

Έτοιμη να κάνει ρεκόρ και να βάλει τις βάσεις για συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας είναι η Εθνική Ελλάδας,...


Έτοιμη να κάνει ρεκόρ και να βάλει τις βάσεις για συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας είναι η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται τη Βοσνία στο Καραϊσκάκη (21:45, ΣΚΑΪ, OTESport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Στα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (2010) η «γαλανόλευκη» είχε κάνει το «3 στα 3» και απόψε της δίνεται η ευκαιρία με νίκη να σπάσει ένα ρεκόρ, κάνοντας για πρώτη φορά «4 στις 4» νίκες σε προκριματική φάση διοργάνωσης.
Το σημαντικό, όμως, είναι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποδείξει πως έχει χαρακτήρα και να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν για τον Μίχαελ Σκίμπε όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-2-3-1 και, όπως όλα δείχνουν, έχουν «κλειδώσει» οι παίκτες που θα το αποτελούν.
Λογικά, λοιπόν, κάτω από την εστία θα είναι ο Καρνέζης, με τον Τοροσίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Τζαβέλλα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο-Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.
Ο Μανιάτης και ο Σάμαρης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Μάνταλο στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, τον Σταφυλίδη στο αριστερό και τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κυριακίδης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Κουτρουμπής, Σιώπης, Τζιόλης, Πέτσος, Καρέλης, Βέλλιος, Διαμαντάκος και Μπακασέτας. Τραυματίες είναι οι Καπίνο, Μανωλάς και Ταχτσίδης.
Από την πλευρά τους, οι Βόσνοι θα παραταχθούν με 4-2-3-1 και το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σούνιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μεντούνιανιν, Τζάτζαλο, Πιάνις, Μιλίτσεβιτς, Λούλιτς και Τζέκο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση