GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί και δεκάδες τραυματίες στο τραμ που εκτροχιάστηκε στο Λονδίνο

Πέντε νεκροί είναι ο νεότερος απολογισμός από το δυστύχημα με το τραμ που εκτροχιάστηκε σε σήραγγα του Κρόιντον στο νότιο Λονδίνο. Άνθ...


Πέντε νεκροί είναι ο νεότερος απολογισμός από το δυστύχημα με το τραμ που εκτροχιάστηκε σε σήραγγα του Κρόιντον στο νότιο Λονδίνο. Άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια και τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να τους απεγκλωβίσουν.
Περισσότεροι από 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Ορισμένοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο μηχανοδηγός του τραμ συνελήφθη.
Στην περιοχή του δυστυχήματος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, πέντε μονάδες διάσωσης και τουλάχιστον 70 πυροσβέστες που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες που έχουν παγιδευτεί.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το τραμ, πεσμένο στο πλάι, κοντά σε μια διακλάδωση της γραμμής. Οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.
Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και κατόπιν φωνές. "Άρχισαν να βγάζουν τα θύματα, κάποιοι ήταν τραυματισμένοι σοβαρά. Τους απομάκρυναν με φορεία" είπε στο Sky News η 23χρονη Χάνα Κολίερ.
"Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλα τα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Κρόιντον" ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση