GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνές δημοσιογραφικές επιτυχίες!

Γράφει ο  Μιχαήλ Στρατουδάκης. Όταν άτομον στην διάρκειαν της δραστηριότητός του, εμπλακεί και σε μη νόμιμες πράξεις, συνήθως αυτές ...


Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης.

Όταν άτομον στην διάρκειαν της δραστηριότητός του, εμπλακεί και σε μη νόμιμες πράξεις, συνήθως αυτές δεν σχολιάζονται ή δεν γίνονται αντικείμενον δημοσιότητας, εφ’ όσον η δρών κινείται στο χώρο της «αφανούς δημοσιογραφίας», ήτοι παραμένει ανώνυμος. Οι μη νόμιμες πράξεις δεν είναι κατ’ ανάγκη ποινικές παραβάσεις. Υπάρχουν και κάποιες πολύ «κατακριτέες», ως δήθεν «ανήθικες!!!!

Στην κατηγορίαν αυτήν υπάγονται οι γυναίκες που λόγω του επαγγέλματός τους πρέπει να εμφανίζονται με ολίγα ενδύματα, καθιστάμενες πρότυπα.

Αφορμή για το παρόν σχόλιον, είναι η κατά κόρον επίθεση και αναδρομή στον παρελθόν και τον ιδιωτικόν της βίον, πού δέχθηκε και δέχεται η σύζυγος του νέου Προέδρου της Αμερικής. Την παρουσιάζουν ημίγυμνην, την κατηγορούν ότι φωτογραφήθηκε για εξώφυλλα ή εσώφυλλα περιοδικών και δεκάδες άλλες αναφορές, που μάλλον αποβλέπουν να την υποβιβάσουν, ή να επισημάνουν ό τι δεν έχει τα «ηθικά προσόντα» για να γίνει πρώτη κυρία της Αμερικής. Ότι «μιάζει» τον τίτλον. Τον λερώνει! Και ποίοι είναι αυτοί που μπορούν να κρίνουν την ζωήν των άλλων, προτάσσοντας την λέξη «ηθική» χωρίς να την γνωρίζουν;; Μεγάλες «επιτυχίες», θεωρούν μερικοί Δημοσιογράφοι να αναφέρουν το παρελθόν της εν λόγω κυρίας. Ακούσαμεν πολλά. Από δημοσιογραφικής πλευράς, προσωπικώς δεν το θεωρώ επιτυχία, αλλά αποτυχίαν, Δώστε δημοσιεύματα επαγωγικά, που να προάγουν την ενημέρωση, τον πολιτισμόν, την προσπάθεια καλύψεως αναγκών του Λαού και άλλα όμοια.

Υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών με ένοχον και βορβορώδες παρελθόν οι οποίες τελικώς εξετιμήθησαν, συνέβαλαν θετικώς στην Δημοσίαν ζωήν ή εκηρύχθησαν αγίες!! Έχουν υπ’ όψιν όμοιες περιπτώσεις οι Δημοσιογράφοι, που παρουσιάζουν το «πλούσιον παρελθόν » της συζύγου του Αμερικανού Προέδρου; Αναφέρομεν μερικές ενδεικτικώς:

n Η Ασπασία ήταν εταίρα στην Αθήνα. Κατόρθωσε και έγινε σύζυγος του Περικλέους, στο δε σπίτι της συγκεντρωνώταν τα βραδεία οι επιφανείς των Αθηνών, Σοφοί, Ρήτορες, Φιλόσοφοι και συζητούσαν με ιδιαίτερη χαράν.

n Η Φρύνη
ήταν επίσης μεγάλη εταίρα, αλλά σήμερα το όνομά της έχει δοθεί σε οδόν των Αθηνών.

n Στο Βυζάντιον έγιναν αυτοκράτειρες γυναίκες βουτηγμένες στον βόρβορον της πορνείας, διέπρεψαν ήταν και είναι πολυεκτιμώμενες.

n Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία,
επί 20 χρόνια ζεύσε στον βόρβορον της ερωτικής ανομίας και ενός αθλίου και πολλαπλώς αμαρτωλού βίου.

Οι ημίγυμνες φωτογραφίσεις της Προέδρου της Αμερικής, σε τι διαφέρουν από τις ανάλογες εμφανίσεις των γυναικών στις παραλίες τα καλοκαίρια; Κατακρίθηκε κάποια;

Όταν πριν τριάντα χρόνια επισκεπτόταν την Μύκονον Έλληνες και ξένοι για να παίρνουν το θαλάσσιον λουτρόν τους γυμνοί, εξεδόθησαν αποφάσεις που τους εδίωκαν ποινικώς και μανιωδώς!! Ο τότε Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος, διέβλεψεν την τουριστικήν άνοδον του νησιού και εστράφη εμμέσως κατά των απαγορευτικών αποφάσεων τονίζοντας. «Ο Θεός ήθελε τους πρωτοπλάστους γυμνούς». Και η θέση του ήταν κορυφαίας σημασίας για τον νησί και τον τουρισμόν, όπως αποδεικνύται σήμερα. Γιατί κατακρίνετε κύριοι Δημοσιογράφοι, τις ημίγυμνες επαγγελματικές φωτογραφίσεις της νέας Πλανητάρχου;; Ήταν άνομες;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση