Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

  Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από αστυνομικούς των ΜΑΤ


  Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Προσφυγικά τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

  Συνδικαλιστές αναφέρουν πως η ασάφεια στις εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων οδήγησε στους σοβαρούς τραυματισμούς των αστυνομικών. Χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί υπέστησαν κάταγμα στο πόδι, στο χέρι, στην κλείδα ενώ ένας υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς.

  Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

  «Το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων που τραυματίζονται σε επεισόδια εν ώρα υπηρεσίας και να παρέχει κάθε μορφή νομικής κάλυψης σε αυτούς.

  Έτσι, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με το νομικό τμήμα της συνόδεψε τους τέσσερις (4) συναδέλφους που τραυματίστηκαν στα επεισόδια της Δευτέρας 31/10/2016 στα «Προσφυγικά» της Λ.Αλεξάνδρας πλησίον του Αρείου Πάγου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κατατέθηκε από αυτούς μηνυτήρια αναφορά.

  Καλούμε πλέον όλους τους συναδέλφους μας που εμπλέκονται κατά καιρούς σε τέτοιου είδους επεισόδια να απευθύνονται άμεσα στην Ένωσή μας για να αποκτούν την αναγκαία κάλυψη που πρέπει να τους παρέχεται.

  Πλέον τη θέση των λόγων θα πάρουν οι νομικές ενέργειες έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, οι οποίες στέλνουν συνεχώς τους συναδέλφους μας στα νοσοκομεία».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από αστυνομικούς των ΜΑΤ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr