GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρές καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στα Τρίκαλα

Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει στο νομό Τρικάλων η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες 24 ώρες. Έντονες βροχο...


Μεγάλες καταστροφές έχει προκαλέσει στο νομό Τρικάλων η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή τις τελευταίες 24 ώρες. Έντονες βροχοπτώσεις και δυνατοί άνεμοι έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.
Εξαιτίας της νεροποντής και των σφοδρών ανέμων έπεσε πλάτωμα από πεζογέφυρα στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζια) και ταυτόχρονα καταστράφηκε και ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νερό 15 οικογένειες.
Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα, συντονίζοντας ο ίδιος, δώδεκα ειδικά συνεργεία.
Σε συντονισμένες προσπάθειες ΔΕΗ, Αστυνομία, Πυροσβεστική και οι τοπικοί αξιωματούχοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου.
Τόσο, πάντως, στην ορεινή Καλαμπάκα, όσο και στην αντίστοιχη ορεινή περιοχή της Πύλης και ειδικότερα στον Ασπροπόταμο, τη Μεσοχώρα και την περιοχή από τη Γέφυρα Αλεξίου έως το Νεραϊδοχώρι, παρατηρήθηκαν εκτεταμένες κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κορμών και στύλων της ΔΕΗ στο οδόστρωμα, καθιστώντας επικίνδυνη την κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα των προαναφερόμενων περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση