GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΓΙΑΤΙ, αγαπητέ Λαζόπουλε, στο διαδίκτυο τρως μεγάλο κράξιμο...»

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   Διαμαρτυρήθηκε ο Λαζόπουλος για ηλεκτρονική κακοποίηση, αναφέροντας ότι το διαδίκτυο είναι δεξιό κα...

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 

Διαμαρτυρήθηκε ο Λαζόπουλος για ηλεκτρονική κακοποίηση, αναφέροντας ότι το διαδίκτυο είναι δεξιό και το 90% από αυτούς που γράφουν εναντίον του είναι πληρωμένοι από επιχειρηματίες.

Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Το διαδίκτυο είναι ανοιχτό μέσο. Όσα και να πληρώσει κάποιος, άλλα τόσα μπορεί να πληρώσει κάποιος άλλος για τον αντίθετο σκοπό. Δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση ούτε κεντρικό συμφέρον. Ο Λαζόπουλος αντιθέτως πληρώνεται για να διεκπεραιώσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σε έναν σταθμό συγκεκριμένης ιδιοκτησίας σε ένα αμιγώς μονόδρομο μέσο.

Θα σου εξηγήσω εγώ λοιπόν αγαπητέ Λαζόπουλε γιατί στο διαδίκτυο τρως μεγάλο κράξιμο.

Πρώτον επειδή το διαδίκτυο είναι αμφίδρομο μέσο και η φωνή οποιουδήποτε ακούγεται άμεσα. Δεν υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο να φιλτράρει, ούτε γραμματείς να ωραιοποιούν. Θα τρως την αλήθεια κατακέφαλα.

Δεύτερον επειδή το διαδίκτυο δεν είναι παθητικό μέσο όπως η τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν χαζεύει μπροστά σε μια οθόνη αλλά κάτι κάνει. Δεν έχεις συνηθίσει σε κοινό που κάτι κάνει και σου κακοφαίνεται.

Τρίτον επειδή το διαδίκτυο απαιτεί κάποιες βασικές γνωστικές λειτουργίες από τον χρήστη ακόμη και για το απλό σερφάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος μορφωτικού επιπέδου είναι ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με την τηλεόραση, η οποία απαιτεί μόνο να πατήσεις ένα κουμπί και να ακούς αστεία για γιαγιάδες που κλάνουν (δεν ήξερα πώς αλλιώς να το πω ευσχήμως).

Τέταρτο και τελευταίο: η τηλεόραση πεθαίνει και σου κακοφαίνεται. Το ξέρω, είναι εκνευριστικό να καταλαβαίνεις πως πλέον οι καναλάρχες δεν αποτελούν τον μοναδικό μοχλό διακίνησης πληροφορίας.

Ή θα το συνηθίσεις ή θα αποσυρθείς. Αν θες όμως να συνεχίσεις να βρίσκεσαι στα media χωρίς να τρως κράξιμο, θα μάθεις να είσαι λιγότερο προκλητικός όταν μιλάς δημόσια. Και δεν μιλώ για τη σάτιρα. Αν ήταν σάτιρα αυτό που έκανες, κράξιμο δεν θα έτρωγες.

Ο Τζίμης ο Πανούσης είχε πει ότι στη σάτιρα τα όρια τα βάζει ο κόσμος. Ε λοιπόν ορίστε, τα έβαλε. Γιατί σου κακοφαίνεται;

8 σχόλια

  1. Εύγε ... γιατί έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι κάποιος είναι και ότι έχει πάντα δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....υπάρχει ευπρεπής λέξη κύριε Αποστολόπουλε, θα μπορούσατε να γράψετε: "για γιαγιάδες που πέρδονται....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο λίγος ήταν τελικά. Όλα γύρω του είναι λεφτά για να ικανοποιήσει τα πάθη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι είναι η ζωή, τροχός. Πότε είσαι επάνω, και πότε είσαι κάτω και σε πατάνε. Ας πρόσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην αρχαία Ελλάδα οι φυγόστρατοι όπως είναι ο "μεγαλύτερος κρυφός gay" στην Ελλάδα, όπως τον απεκάλεσε ο κούγιας,όχι μόνο δεν είχα δικαίωμα "δια να ομιλούν" αλλά έτρωγαν και μια κλωτσιά στο πισινό από τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση