GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκορδά και Λιάγκας: Δείτε βίντεο από την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Φαίης και του Γιώργου ήταν επεισοδιακή... Η Φαίη Σκορδά με την ιδιότητα της παρουσιάστριας στον Alte...


Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Φαίης και του Γιώργου ήταν επεισοδιακή...

Η Φαίη Σκορδά με την ιδιότητα της παρουσιάστριας στον Alter πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λιάγκα για να του ζητήσει να της παραχωρήσει συνέντευξη κι εκείνος πειράζοντας την, της είπε: «Δεν δίνω ποτέ συνέντευξη αν δεν βγούμε πρώτα για φαγητό».

Τελικά η συνέντευξη έγινε με λεκτικό πινγκ πονγκ, το οποίο συνεχίστηκε τηλεοπτικά, όταν και οι δύο βρέθηκαν καλεσμένοι της Μαρίας Σταματέρη στην εκπομπή Gala στο Star.

Η Σκορδά και ο Λιάγκας είχαν για διαιτητή τους την οικοδέσποινα της εκπομπής, Μαρία Σταματέρη, που προσπαθούσε να ηρεμήσει τους καλεσμένους της, αλλά και με μάρτυρες το τηλεοπτικό κοινό, πετούσαν καρφιά ο ένας στον άλλο, με την παρουσιάστρια του Gala να τους πειράζει λέγοντας ότι οι μεγάλες κόντρες, είναι συνήθως η αρχή ενός μεγάλου έρωτα... κι έτσι έγινε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση