GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Δεν με νοιάζει αν με λένε δικτάτορα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλώντας την αντίδραση των Βρυξελ...


Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλώντας την αντίδραση των Βρυξελλών.
«Δεν με νοιάζει αν με λένε δικτάτορα ή οτιδήποτε άλλο. Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Αυτό που έχει σημασία πως με αποκαλεί ο λαός μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Τουρκίας.
«Ο τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρεται σε πρώην υπαλλήλους του θυμίζει μεθόδους οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν από τους ναζί» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου αναφερόμενος στον Ερντογάν.
Απάντηση στη νέα πρόκληση του Τούρκου Προέδρους έδωσε και η Κομισιόν. «Ως έχει αυτή τη στιγμή, έχετε καταγεγραμμένα όσα είπε ο Πρόεδρος για την Τουρκία στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Soir» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση