GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Με τον Τραμπ νίκησαν οι εχθροί της λαθρομετανάστευσης

Για μια μεγάλη και παγκόσμια αλλαγή που φέρνει η εκλογή του Τραμπ στην προεδρία της Αμερικής κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Α...


Για μια μεγάλη και παγκόσμια αλλαγή που φέρνει η εκλογή του Τραμπ στην προεδρία της Αμερικής κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

«Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία» σημειώνει.

«Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» σημειώνει και συμπληρώνει: «Στην Ελλάδα θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου και μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την πατρίδα μας» τονίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση