GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΧ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ (η Ιβάνα) που ζητά από τον Τραμπ να την κάνει πρέσβη στην Τσεχία...

Η Ιβάνα Τραμπ, η πρώην σύζυγος του νέου προέδρου των ΗΠΑ, του ζήτησε μια δουλειά: να την κάνει πρέσβη στην Τσεχία. Ακόμη δεν έχει ορκι...


Η Ιβάνα Τραμπ, η πρώην σύζυγος του νέου προέδρου των ΗΠΑ, του ζήτησε μια δουλειά: να την κάνει πρέσβη στην Τσεχία.

Ακόμη δεν έχει ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ και η πολυμελής οικογένειά του άρχισε τα αιτήματα και τις υποδείξεις.
Η 67χρονη πρώην σύζυγος του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, με την οποία πήρε διαζύγιο το 1992, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει την Αμερική στη χώρα απ' όπου κατάγεται. «Θα του ζητήσω να με κάνει πρέσβη στην Τσεχία», δήλωσε η Ιβάνα στη New York Post. «Είναι η χώρα απ' όπου κατάγομαι, και η γλώσσα μου, ενώ όλοι με ξέρουν», δήλωσε.

«Είμαι γνωστή με το όνομα Ιβάνα. Πραγματικά δεν χρειάζομαι το όνομα Τραμπ. Είμαι αρκετά γνωστή σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Αμερική», πρόσθεσε.
Η Ιβάνα δήλωσε επίσης ότι δεν λυπάται που δεν είναι εκείνη Πρώτη Κυρία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το δικό της σπίτι στη Νέα Υόρκη είναι «πολύ καλύτερο από τον Λευκό Οίκο».

Ευχήθηκε, επίσης, στη Μελάνια, την τρίτη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, τα καλύτερα, λέγοντας: «Δεν ζηλεύω τη Μελάνια, γιατί πρέπει τώρα να πακετάρει τα πράγματά της και τα ρούχα της». Η Ιβάνα έδωσε και αρκετές συμβουλές στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις, για το πώς πρέπει να ζει ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Δεν νομίζω ότι θα βάλει χρυσά διακοσμητικά στον Λευκό Οίκο», είπε. Πρόσθεσε ότι ο Τραμπ θα πρέπει να διατηρήσει το προσωπικό του αεροπλάνο και να το κάνει Air Force One.





1 σχόλιο

  1. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση