GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομο-συναγερμός στις ΗΠΑ: Φοβούνται χτύπημα ισλαμιστών στις εκλογές

Τρομο-συναγερμός έχει σημάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου. Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών της χ...


Τρομο-συναγερμός έχει σημάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ενόψει των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου. Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών της χώρας έχουν προειδοποιήσει και βρίσκονται επί ποδός για χτύπημα από τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στη Νέα Υόρκη, στο Τέξας και στη Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες, το χτύπημα αναμένεται τη Δευτέρα, μια ημέρα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News.

Ωστόσο δεν αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία.

«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση