GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Μακάρι η κυβέρνηση να μας εκπλήξει και να τα καταφέρει

«Μακάρι η κυβέρνηση αυτή να μας εκπλήξει και να τα καταφέρει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97...


«Μακάρι η κυβέρνηση αυτή να μας εκπλήξει και να τα καταφέρει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
«Η ΝΔ έχει ζητήσει εκλογές δεν είναι μυστικό ότι αυτό που θέλουμε είναι να φύγει όσο νωρίτερα γίνεται αυτή η κυβέρνηση για να περιοριστεί η ζημιά στην χώρα. Από την άλλη πλευρά ανεξάρτητα από ότι θέλουμε εμείς, η κυβέρνηση δηλώνει ότι θέλει να προχωρήσει μπροστά, εμείς ευχόμαστε να πετύχει διότι πάνω από όλα είμαστε Έλληνες και θέλουμε η πατρίδα μας να ξεκολλήσει από το τέλμα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ερωτηθείς για το εάν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε τον ανασχηματισμό για να διευκολύνει την ταχύτερη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και για να ομογενοποιήσει το κυβερνητικό σχήμα ο κ. Χατζηδάκης απάντησε «έγιναν κάποιες μικροδιευθετήσεις, δεν είναι αντίστοιχος με τις προσδοκίες ο ανασχηματισμός. Είχε επιχειρηθεί να μας περάσει το μήνυμα ότι θα γίνει ένα άνοιγμα στην κοινωνία, στην κεντροαριστερά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έχουμε πάλι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με μία ανακύκλωση υπουργών και μία πολιτική η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει».
Αναφερόμενος στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω τον μάντη κακών και να πω ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση, μπορεί και να κλείσει και το θέμα της ποσοτικής χαλάρωσης. Δεν είναι και προς το συμφέρον των υπολοίπων Ευρωπαίων η Ελλάδα να πηγαίνει από μνημόνιο σε μνημόνιο και από κρίση σε κρίση».
«Όσο έχουμε αυτήν την αλλόκοτη κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαβάσει την οικονομική και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα δεν πιστεύω ότι κάποιος επενδυτής θα κοιτάξει σοβαρά αυτήν τη χώρα. Η πατρίδα μας χρειάζεται την επόμενη πενταετία επενδύσεις της τάξεως των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ και η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τον επενδυτικό νόμο που θα δώσει επιχορηγήσεις της τάξεως των 500 εκατομμυρίων ευρώ την ίδια περίοδο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση