GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιάγκας σε Σκορδά: Αν με ξαναδιακόψεις θα γίνει χαμός!

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz, ενώ άνθρωποι που βρίσκονται ή βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι έχουν αρχίσει...


Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά τάραξε τα νερά της ελληνικής showbiz, ενώ άνθρωποι που βρίσκονται ή βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι έχουν αρχίσει να μιλούν και τα πρωτοσέλιδα για τη σχέση τους πληθαίνουν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν ορισμένες εξομολογήσεις για άγνωστες πτυχές από την επαγγελματική καθημερινότητα του ζευγαριού.
Στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα με εξώφυλλο τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά, άνθρωπος από την παραγωγή της εκπομπής «Πρωινό mou» στο Mega λέει ότι οι εντάσεις και οι διαφωνίες του ζευγαριού ήταν καθημερινό φαινόμενο. Συχνά φώναζαν μεταξύ τους και μάλιστα μπροστά σε όλους. «Έχει τύχει να ακούσω να λέει ο ένας στον άλλον σε μισώ, αλλά θεώρησα ότι ήταν λόγω της έντασης της στιγμής» ισχυρίζεται στο περιοδικό.
Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Espresso με τίτλο «Άγριο ξέσπασμα στο πλατό», περιγράφει πως το γεγονός ότι είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι επιβεβαιώθηκε με μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά στο στούντιο.
Αφορμή, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από τον στενό επαγγελματικό του ζευγαριού στην εφημερίδα, στάθηκε η κίνηση του Γιώργου να επιβάλει στη Φαίη την άποψή του για ένα θέμα που συζητούσαν ζωντανά στον αέρα. Όταν έπεσαν οι διαφημίσεις εκείνη ξέσπασε την οργή της: «Αν με διορθώσεις ξανά στον αέρα, θα γίνει χαμός!» φώναξε έξαλλη μπροστά σε τριάντα άτομα απευθυνόμενη στον σύζυγό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση