GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να συζητάμε για την ελάφρυνση του χρέους - ΒΙΝΤΕΟ

«Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε αυτήν τη στιγμή για άλλα μέτρα σε σχέση με το ελληνικό χρέος, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη προετ...


«Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε αυτήν τη στιγμή για άλλα μέτρα σε σχέση με το ελληνικό χρέος, πέραν των μέτρων που έχουν ήδη προετοιμαστεί και προ συζητηθεί. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα το ελληνικό τότε θα συζητήσουμε τα περαιτέρω» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

«Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν επιτρέπετε να επιβαρυνθούν υπερβολικά. Φυσικά θα έχουμε να κάνουμε και με τις επιδράσεις των οικονομικών μέτρων, θα πρέπει να δούμε την αύξηση του ρυθμού πληθωρισμού, την περαιτέρω εξέλιξη της νομισματικής πολιτικής και μετά θα μιλήσουμε για τη δεύτερη αξιολόγηση» σημείωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

«Τον Μάιο συμφωνήσαμε στο τέλος της δεύτερης αξιολόγησης να αποφασίσει το ΔΝΤ να συμμετάσχει στο περαιτέρω πρόγραμμα και αυτή η θετική απόφαση είναι προϋπόθεση για να μπορέσουμε εμείς στο γερμανικό κοινοβούλιο να ψηφίσουμε υπέρ αυτής της διαδικασίας και έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σόιμπλε και πρόσθεσε:

«Η δεύτερη έκθεση θα έχει ολοκληρωθεί τέλος του χρόνου. Τον Μάιο είπαμε ότι μετά τον πρώτο έλεγχο της αξιολόγησης θα κάνουμε ότι είναι μπορούμε περαιτέρω. Το 2018 θα συζητήσουμε τα περαιτέρω».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δείτε επίσης:

FAZ: Πιέζουν τον Σόιμπλε για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Μοσκοβισί: Επιθυμητή η συνολική συμφωνία για το ελληνικό χρέος έως το τέλος του έτους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση