ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η ΔΑΚΕ στη Δημόσια Εκπαίδευση...

Share it:
Στη συνεδρίαση του (Τρίτη 8/11) το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.:
1. Προκήρυξε το 18ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας στην Αθήνα (1-4 Ιουλίου 2017)
2. Αποφάσισε την αγωνιστική του συμμετοχή στην απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (24/11) με:
Α)σχετική ανακοίνωση και αφίσα
Β) περιοδείες των μελών του Δ.Σ.
Γ) συντονισμό των Ε.Λ.Μ.Ε. της Αττικής και των υπολοίπων σε επίπεδο περιφερειών
3. Εξέφρασε την επιθυμία του για συνάντηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου
4. Καθόρισε ως ημέρα αιμοδοσίας τη 13η Ιανουαρίου 2017
5. Ασχολήθηκε με:
Α) το ζήτημα των κατασκηνώσεων
Β) τρέχοντα θέματα
Γ) τον ορισμό εκπροσώπων του σε συνέδρια και ημερίδα των Ε.Λ.Μ.Ε.
Η μεγάλη επιτυχία της Δ.Α.Κ.Ε. στις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων αποτελεί περήφανη νίκη των λαϊκών, πατριωτικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δυνάμεων στη Δημόσια Εκπαίδευση. Παράλληλα σηματοδοτεί την καταδίκη της υποταγμένης νεομνημονιακής συγκυβέρνησης, της φιλοκυβερνητικής παράταξης , αλλά και των ακραίων αριστερών αδιέξοδων προτάσεων.

Οφείλουμε όμως να επαγρυπνούμε, τα πορίσματα των επιτροπών «Γαβρόγλου»- «Λιάκου» καιροφυλακτούν. Αλλαγή προσώπων και όχι πολιτικής υπήρξε στο Υπουργείο Παιδείας. Συνεχίζουν να επιμένουν στις απαράδεκτες αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών και στην υποβάθμιση των Αρχαίων Ελληνικών. Παράλληλα αποδέχονται τις σκληρές δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει έναντι των δανειστών, απειλούν με αξιολόγηση, μιλούν για συντεχνίες και δεν κάνουν βήμα πίσω στην επιχειρούμενη καταστροφική «αναμεταρρύθμιση».

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα από τις δράσεις της Ομοσπονδίας μας, συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες των Ε.Λ.Μ.Ε., αναδεικνύουμε τη Δ.Α.Κ.Ε. δύναμη πρωτοπόρα στη μάχη για την ανατροπή όλων όσων μας επέβαλαν και διεκδικούμε όσα δίκαια μας ανήκουν.

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Θ. Τσούχλος, 
μέλος Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε.- Ε.Ε. Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών
Share it:
Reactions:

Εκπαίδευση

Κοινωνία

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση