GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό της φωτογραφίας;

Η κοπέλα της φωτογραφίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μετά το σχολείο αποφάσισε να κάνει το χατίρι στον πατέρα της και να σπουδά...


Η κοπέλα της φωτογραφίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μετά το σχολείο αποφάσισε να κάνει το χατίρι στον πατέρα της και να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο. Τελείωσε τη Γαλλική Φιλολογία αλλά δεν ακολούθησε αυτό το δρόμο. Γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού και στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ξεκίνησε την καριέρα της.
Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στη σειρά της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο», σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη, όπου ενσάρκωνε τη Μίνα. Έκτοτε η παρουσία της στην τηλεόραση ήταν συνεχής και επιτυχημένη. Πολλές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε, προβάλλονται ακόμα σε επανάληψη με επιτυχία, παρόλο που έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια.
Η ηθοποιός, το 1994 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το 1996 ήρθε στη ζωή η μοναχοκόρη τους.  Πρόκειται για την Ελένη Ράντου.

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση