GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νταβλούρος για τον γιο του: Ευγνωμονώ τον Θεό - ΒΙΝΤΕΟ

«Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνε...


«Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνει μόνο για προληπτική νοσηλεία», δήλωσε o πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος για τον 21χρονο γιο του, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος το πρωί της Κυριακής κάτω από γέφυρα της Περιμετρικής, στο Νέο Σούλι Πατρών.
«Είχε τις αισθήσεις του από την πρώτη στιγμή και τα θυμάται όλα. Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ούτε δευτερόλεπτο. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει από το σημείο που είχε πέσει, του μιλούσαν και τους απαντούσε. Είχε πλήρη συνείδηση. Όταν ρώτησα το παιδί μου, πως έγινε αυτό, τι σου συνέβη και μου λέει: ''μπαμπά γλίστρησα και έπεσα στο πρανές του δρόμου. Δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό''. Ευτυχώς που έπεσε εκεί και δεν έπεσε στο κεντρικό δρόμο και να έχουμε άλλα χειρότερα. Έγινε άμεσα η μεταφορά του στο νοσοκομείο και δεν κινδύνευσε η ζωή του. Έχει μικρά τραύματα και εκδορές στο πρόσωπο και μείναμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Είναι θαύμα για μένα που ο γιος μου έπεσε από τη γέφυρα και δεν έπαθε σχεδόν τίποτα. Εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ κανένας πατέρας στη θέση μου γιατί είναι ότι χειρότερο να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου ανακοινώνουν ότι το παιδί σου είναι χτυπημένο στο δρόμο» τόνισε ο κ.Νταβλούρος.

Ο κ. Νταβλούρος, μιλώντας και στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δήλωσε: «Μιλήσαμε μαζί του κατά την επιστροφή από την Αθήνα, ήταν νηφάλιος και συνεργάσιμος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο 20ήμερο για εμάς, ο Τηλέμαχος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δύο-τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο ήταν δεμένος. Μου εξήγησε χθες, μετά τον τραυματισμό, ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά ευτυχώς που μέσα σε αυτή την άσχημη ψυχολογία που βρέθηκε, δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο και με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε» πρόσθεσε ο κ. Νταβλούρος.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 11.00 χθες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου και υπεβλήθη αρχικά σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι χτυπημένος σε ζωτικά του όργανα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης θραυστικού τραύματος στο πρόσωπο. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του τάραξε την οικογένεια και τον πρώην βουλευτή που ήταν χθες στην Αθήνα, προκειμένου να μεταφέρει πίσω στην Πάτρα τη σύζυγό του και την πεθερά του, η οποία υπεβλήθη πριν από λίγα 24ωρα σε σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση