GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση Ομπάμα - Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε πριν από λίγο στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου με τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Ο Ομπάμα, ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε πριν από λίγο στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου με τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Ομπάμα, παρότι ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να «γκρεμίσει» ότι ο ίδιος έχτισε, ξεκαθάρισε πως θα διευκολύνει τη μετάβαση στον νέο πρόεδρο.  

"Είχα μία άριστη συζήτηση με τον νέο Πρόεδρο για ζητήματα οργάνωσης, εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και πολλά άλλα ζητήματα. Με ενθάρρυνε πολύ η βούληση του Ντόναλντ Τραμπ να συνεργαστεί με τη δική μου ομάδα για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα να συνεργαστούμε ανεξαρτήτως παρατάξεων. Την ίδια ώρα η Μισέλ Ομπάμα και η Μελάνια Τραμπ είχαν μία εξαιρετική συζήτηση. Πλέον θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να πετύχει ο πρόεδρος Τραμπ", είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από το Οβάλ Γραφείο: "Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Μπαράκ Ομπάμα. Συζητήσαμε για πολλά πράγματα, κάποια υπέροχα, κάποια δυσάρεστα. Ανυπομονώ για τις επόμενες συναντήσεις μας για να συζητήσουμε για όλα τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτή η συζήτηση επρόκειτο να κρατήσει 10 λεπτά και κράτησε μιάμιση ώρα".

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση