GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμβρόσιος: Πρόσφυγες και Αριστερά απειλή για το έθνος

«Πρόσφυγες και Αριστερά αποτελούν απειλή για το Έθνος και τη Θρησκεία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο .  Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλεία...


«Πρόσφυγες και Αριστερά αποτελούν απειλή για το Έθνος και τη Θρησκεία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο .  Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μέσω του προσωπικού του blog.
Αναλυτικά το κείμενό του:
Με τις πρόσφατες δηλώσεις Του της 1ης Νοεμβρίου 2016 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ετάραξε τα πνεύματα! Πλήν όμως όλοι όσοι αγαπούν τήν Ορθοδοξία μας και την Ελλάδα μας ένοιωσαν ψυχική ανακούφιση! Επί τέλους - μετά τις ευγενικές και χαμηλού τόνου αντιδράσεις της εκκλησιαστικής Διοικήσεως- ακούσθηκε ηχηρά η φωνή της Εκκλησίας!
Αντιθέτως οι παράγοντες, που μισούν την Εκκλησία και καταστρέφουν τήν Ελλάδα, άνθρωποι και παράγοντες της αριστερής κουλτούρας, εταράχθησαν σφόδρα! Έχασαν τον ύπνο τους! Κυριολεκτικώς δαιμονίσθηκαν! Αυτό ήταν φανερό στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Ε τής Πέμπτης 3.11.2016. Στο πάνελ, στην εκπομπή live NEWS του κ. Νικ. Ευαγγελάτου, ήταν εκπρόσωποι διαφόρων τάσεων, μεταξύ των οποίων πρώτος κάποιος εκπρόσωπος της εφημερίδος ΑΥΓΗ. Ο άνθρωπος αυτός, δεν ωμιλούσε. Κυριολεκτικώς ωρύετο! Είχε πάθει σόκ, είχε χάσει τα λογικά του, όταν ανεφέρετο στον Αρχιεπίσκοπο. Ας μη λησμονούμε, ότι ο ανεκδιήγητος τέως Υπουργός α-Παιδείας πια και πολέμιος της Εκκλησίας κ. Φίλης διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος της Εφημερίδος.
Το κλίμα είχε οξυνθή από το πρωΐ, καθώς  οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ είχαν δημοσιεύσει στα πρωτοσέλιδα άρθρα τους καυστικά άρθρα μέ τίτλο «Μισαλλόδοξο κήρυγμα» από την πρώτη και «Το βαθύ Κράτος της Ιεραρχίας» από την δεύτερη εφημερίδα με επιθέσεις στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.
Δεν μπορούν να κατανοήσουν, ότι όντως «Πρόσφυγες και Αριστερά αποτελούν απειλή για το Έθνος καί τη Θρησκεία», για να δανεισθούμε τον τίτλο από την ΑΥΓΗ. Καί όμως αυτό είναι το αυτονόητο. Στην έγκριτη εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της 18ης Οκτωβρίου ε.έ. διαβάζουμε το περισπούδαστο άρθρο του κ. Ανδρέα Σταλίδη: «Η Αριστερά είναι το όπιο του λαού»!!! Ήδη από τό έτος 1843  σε ένα συγγραφικό έργο με  τίτλο «Κριτική της Εγελιανής Φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου», διαβάζουμε:
«Η θρησκεία είναι ο αναστεναγμός των καταπιεσμένων, η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου και η ψυχή των  άψυχων (κοινωνικών) συνθηκών». 
Από τήν άλλη πλευρά ο ως άνω συντάκτης του άρθρου παρουσιάζει τον ευτελισμό και τον αυτοεξευτελισμών των παραγόντων της αριστεράς, οι οποίοι συνεχώς εμπαίζουν τον ελληνικό Λαό και συγχρόνως γλεντούν την κατάκτηση της κυβερνητικής Εξουσίας. 'Ιδού πως τους περιγράφει:
«Τήν Τετάρτη βγαίνουν σε πλειστηρισμό φτωχά σπίτια πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη μαζεύονται οι κυβερνητικοί βουλευτές στου Μαξίμου. Γλεντούν και τραγουδούν αριστερά επαναστατικά τραγούδια, πρίν πέσουν ήσυχοι για ύπνο. Την Παρασκευή βγαίνει υπουργός και δηλώνει υπερηφάνως «είμαι κομμουνιστής από τά 15μου μέχρι σήμερα»
Αυτοί, λοιπόν, που αποτελούν διαλυτικά καί καταστρε- πτικά στοιχεία της ανθρώπινης Κοινωνίας, οι αριστεροί, βγαίνουν, για να εναντιωθούν στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έχει σώσει καί τό Έθνος καί τόν Πολιτισμό του! Ξεχνούν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, την ορκομωσία των Αγωνιστών του 1821 στην Μονή της ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας, τον Εθνομάρτυρα Γρηγόριο τόν Ε, τήν ιστορική μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου στίς 26 Ιουνίου 1826 εναντιόν του Ιμβραήμ Πασά, τό Κρυφό Σχολείο, τα πλήθη των εθνομαρτύρων, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Παπαφλέσσα κλπ. κλπ. Και αυτά μεν από την ιστορία της Χώρας.
Η προσφορά της Εκκλησίας όμως είναι συνεχής και αδιάκοπος! Π.χ. σήμερα η Εκκλησία τρέφει και διατρέφει κάποιες χιλιάδες πεινασμένων ανθρώπων! Τους πεινασμένους στην Ελλάδα μας εγέννησε η αριστερά διακυβέρνηση! Τούς αστέγους επίσης. Αυτούς, τους απελπισμένους, οι οποίο καθημερινώς θέτουν τέρμα στη ζωή τους, δηλ. αυτοκτονούν, απελπισμένοι από την εγκληματική συμπεριφορά της αριστερής κουλτούρας!  Πράγματι, λοιπόν, στη σύγχρονη κοινωνία η Εκκλησία «είναι ο αναστεναγμός των καταπιεσμένων, η καρδιά ενός άκαρδου κόσμου και η ψυχή των  άψυχων (κοινωνικών) συνθηκών». 
Εμείς π.χ. στην μικρή και ορεινή Επαρχία μας συντηρούμε δύο Γηροκομεία, δύο Μονάδες μη αυτοεξυπηρετουμένων προσώπων, ένα Νηπιαγωγείο, ένα Κοινωνικό Παντοπωλείο, μιά Κοινωνική ιματιοθήκη, μια Σχολή Αγιογραφίας, δύο Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και άλλα.
Τελικά, είτε το δέχονται οι αριστεροί, είτε το απορρίπτουν, η Εκκλησία της Ελλάδος ήταν και παραμένει Μητέρα και Τροφός των Ελλήνων, παρηγοριά για τους απελπισμένους, στέγη για τους αστέγους, τροφή για τους πεινασμένους, ένδυμα για τους γυμνούς, στήριγμα για τους κλονιζομένους, μητέρα για τους ορφανούς και τόσα-τόσα άλλα.
Τα κατορθώματα των αριστερών τα ζήσαμε   κατά τόν εμφύλιο Πόλεμο, τον γνωστό ανταρτοπόλεμο (1944-1947), όταν δολοφονήθησαν τόσοι και τόσοι αδελφοί μας, κάηκαν τόσα χωριά, κρεμάσθηκαν τόσοι Ιερείς της Ορθοδοξίας, διχάσθηκε ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα μας εγέμισε με ερείπια από την καταστρεπτική δράση των κομμουνιστών!  Μισαλλόδοξη ήταν η συμπεριφορά των κομμουνιστών καί όχι οι Δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου μας, οι οποίες εγέμισαν με υπερηφάνεια τις καρδιές όλων των γνησίων Ελλήνων και πιστών χριστιανών.
Και αυτά μεν θα είχαμε να πούμε για την επικίνδυνη και καταστρεπτική συμπεριφορά των αριστερών, δηλ των κομμουνιστών, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όσον αφορά τον επερχόμενο κίνδυνο από την παράνομη είσοδο των Μουσουλμάνων και την καταπαγίωση των Ισλαμιστών  στη Χώρα μας θα σας δώσουμε χαρακτηριστικά δείγματα παρακάτω.
Μακαριώτατε, στήθι εδραίος και αμετακίνητος! Είμεθα στο πλευρό Σας! Κληρικοί και λαϊκοί, επώνυμοι και ανώνυμοι, πλούσιοι και πένητες, πεπαιδευμένοι και απαίδευτοι, νέοι και γέροι, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση