GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από υπνοπαράλυση πάσχει η Κένταλ Τζένερ

Από υπνοπαράλυση πάσχει η Κένταλ Τζένερ. Το 21χρονο μοντέλο παραδέχτηκε στην αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν ότι η πάθησή της αυτή την έχει ε...


Από υπνοπαράλυση πάσχει η Κένταλ Τζένερ. Το 21χρονο μοντέλο παραδέχτηκε στην αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν ότι η πάθησή της αυτή την έχει εξαντλήσει και δεν μπορεί να λειτουργήσει.
«Κοιμάμαι και στη συνέχεια, στη μέση της νύχτας… βασικά ξυπνάει το μυαλό, αλλά το σώμα εξακολουθεί να κοιμάται. Ξυπνάω και δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα», είπε και συνέχισε: «Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο, έχω φρικάρει, γιατί το μόνο που θέλω είναι να κινηθώ, αλλά δεν μπορώ, ούτε να κινηθώ, αλλά ούτε να χαλαρώσω».
Ακούγοντας τη μικρή της αδελφή η 36χρονη Κιμ συγκλονισμένη της είπε: «νόμιζα ότι έχεις άγχος, αλλά αυτό ακούγεται χειρότερο. Ποτέ δεν έχω ακούσει για την παράλυση ύπνου και ακούγεται ως μια τρελή εμπειρία».
Στο μεταξύ, η αδελφή της Κλοέ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι η Κένταλ ήπιε τόσο πολύ στο πάρτι των 21 χρόνων της την περασμένη εβδομάδα, που ξέχασε ότι ένας πρίγκιπας της έκανε δώρο μία Rolls Royce.
«Βγήκαμε έξω και ήταν ένας τύπος με μία Rolls Royce, κι αναρωτηθήκαμε, ποιο είναι το δώρο; Ο τύπος ή η Rolls;», είπε η 32χρονη Κλοέ και πρόσθεσε ότι «και τότε ο άντρας τις έβαλε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στα χέρια της. Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο τύπος, είναι κάποιος πρίγκιπας. Έμοιαζε με αστείο. Νομίζω ότι στα 21α μου γενέθλια είχα πάρει ως δώρο ένα δείπνο και μία τσάντα ή κάτι τέτοιο».
Το επόμενο πρωί την ρωτήσαμε γι αυτό, είπε η Κλοέ και η Κένταλ είπε: «Ω Θεέ μου, ξέχασα ότι πήρα ένα αυτοκίνητο», από αυτό καταλάβαμε πόσο μεθυσμένη ήταν, συμπλήρωσε η 32χρονη Καρντάσιαν.
Το αυτοκίνητο αυτό έρχεται να συμπληρώσει την μικρή της συλλογή από αυτοκίνητα που περιλαμβάνει ένα Range Rover και μία Chevrolet, αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση