GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με πτώμα βοσκού που βρέθηκε σε στάνη

Νεκρός βρέθηκε ένας βοσκός, το απόγευμα της Κυριακής, στον οικισμό Κυπαρισσία της δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, με τραύμα από κυνηγετικό...


Νεκρός βρέθηκε ένας βοσκός, το απόγευμα της Κυριακής, στον οικισμό Κυπαρισσία της δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πόδι, στο ύψος του μηρού.

Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση ενώ η νεκροψία-νεκροτομή που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 43χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Το πτώμα εντοπίστηκε αργά το απόγευμα και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το βράδυ στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Κώστας Σκούμας.

Η έρευνα της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κινείται προς πάσα κατεύθυνση. Φαίνεται ότι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί, κυρίως λόγω του σημείου του τραύματος, ενώ εξετάζεται τόσο η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας όσο και του ατυχήματος.

Σε μικρή απόσταση από το νεκρό, εντοπίστηκε ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο, από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός. Φαίνεται ότι το όπλο είχε μετακινηθεί από την αρχική θέση, η οποία υποδείχθηκε στους αστυνομικούς, αλλά ερευνάται η αξιοπιστία.

Ο 43χρονος, Αλβανικής καταγωγής, εργάζονταν ως βοσκός στις εγκαταστάσεις όπου βρέθηκε νεκρός.

Προ διημέρου, συγγενικό του πρόσωπο, είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα του Κατσικά.

Από τη νεκροψία θα προκύψει ο ακριβής χρόνος του θανάτου, ενώ στοιχεία σημαντικά για την έρευνα της αστυνομίας μπορεί να δώσει και η φορά του τραύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση