Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

  «Κρεμασμένη» κοκκινομάλλα και φέρετρο στον Ψαθόπυργο Αχαΐας


  Οι κάτοικοι του Ψαθοπύργου δεν πίστευαν στα μάτια τους. Περνώντας από ένα περιφραγμένο χώρο είδαν μπροστά τους μία κούκλα κρεμασμένη από ένα δένδρο όπως επίσης και ένα φέρετρο ακριβώς κάτω από αυτήν, όπως αναφέρει το patrastimes.gr.
  «Έπαθα σοκ. Τρόμαξα! Μου ‘φυγε η ψυχή στην κυριολεξία», δήλωσει κάτοικος της περιοχής, η οποία και την επόμενη μέρα επισκέφθηκε το σημείο για να δει την εξέλιξη της υπόθεσης. Ωστόσο τόσο η κούκλα όσο και το φέρετρο δεν είχαν απομακρυνθεί.
  Κανείς δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο εμπνευστής αυτής της ιδέας την υλοποίησε με τέτοιο τρόπο ώστε να «κόψει την χολή» στους περαστικούς.
  Τα σενάρια που ακούγονται είναι πολλά, ωστόσο δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε αφού δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη εξήγηση και ίσως κάποια από αυτά να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας περιοίκων. Το βέβαιο όμως είναι ότι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιπολικό έφθασε στο σημείο. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της «σκηνής» που συνάντησαν οι περιπατητές. Ιδιαίτερα αυτές που τραβήχτηκαν βράδυ με την κούκλα να αιωρείται και κανείς να μην γνωρίζει τι συμβαίνει! Μάλιστα κάποιοι πριν πλησιάσουν ώστε να έχουν καλύτερη εικόνα, νόμιζαν πως κάποιος είχε κρεμαστεί στο συγκεκριμένο σημείο. Όσο για το φέρετρο; Οι περισσότεροι έκαναν τον σταυρό τους από το θέαμα!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: «Κρεμασμένη» κοκκινομάλλα και φέρετρο στον Ψαθόπυργο Αχαΐας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr