Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

  Τι ευχήθηκε στον Τραμπ ο Προκόπης Παυλόπουλος


  Συγχαρητήριο μήνυμα στον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ευχόμενος στον διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα κάθε επιτυχία και  εκφράζοντας την πεποίθηση ότι κατά τη διάρκεια της προεδρία του οι δεσμοί φιλίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ενισχύονται.

  Στο μήνυμά του, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρει:

  «Κύριο Donald John Trump,
  Εκλεγμένο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής 

  Με την ευκαιρία της εκλογής σας ως 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σας εύχομαι κάθε επιτυχία στη σημαντική αποστολή σας, σε μια περίοδο παγκόσμιων αλλαγών και προκλήσεων.

  Η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονται με μια μακρόχρονη και ανθεκτική φιλία, βασισμένη στις κοινές αξίες της Ελευθερίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας. Σήμερα οι δύο χώρες μας είναι σημαντικοί σύμμαχοι, συνδεόμενοι τόσο στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ευρω-Ατλαντικής Κοινότητας, όσο και με τα εκατομμύρια Αμερικανών με ελληνική καταγωγή.

  Έχω την πεποίθηση ότι, κατά τη διάρκεια της Προεδρίας σας, οι δεσμοί αυτοί θα συνεχίσουν να ενισχύονται και να εμπλουτίζονται, προς αμοιβαίο όφελος των Εθνών μας, καθώς και προς όφελος της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας και προόδου.

  Παρακαλώ δεχθείτε, εξ ονόματος του Ελληνικού Λαού και εμού του ιδίου, ειλικρινείς ευχές για την προσωπική σας υγεία, καθώς και για την ευημερία του Αμερικανικού Λαού».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τι ευχήθηκε στον Τραμπ ο Προκόπης Παυλόπουλος Rating: 5 Reviewed By: Press- gr