GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουλούδια έξω από το σπίτι του Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα - ΦΩΤΟ

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Λέοναρντ Κοέν θαυμαστές και φίλοι του άρχισαν να τοποθετούν λουλούδια έξω από το σπίτι του στην Ύδ...


Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Λέοναρντ Κοέν θαυμαστές και φίλοι του άρχισαν να τοποθετούν λουλούδια έξω από το σπίτι του στην Ύδρα.
Ο Λέοναρντ Κοέν το 1963 αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι στην Ύδρα και εγκαταστάθηκε εκεί μόνιμα. Το νησί τον ενέπνευσε και εκεί έγραψε μεγάλες επιτυχίες του, τραγούδια, μουσική αλλά και μυθιστορήματα. Το μυθιστόρημα «Beautiful Losers» (Θαυμάσιοι αποτυχημένοι, 1966), γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και ο Λέοναρντ Κοέν αναδείχθηκε ως συγγραφέας. Το 1967 έφυγε για τις ΗΠΑ, αλλά στη συνέχεια επισκέφτηκε αρκετές φορές την Ύδρα.
 «"Έφυγε" από την ζωή ο Λέοναρντ Κοέν. Ένας μεγάλος ποιητής, τραγουδιστής και συνθέτης που αγάπησε την Ύδρα σαν πατρίδα του και την έκανε να λάμψει ακόμα περισσότερο μέσω της δικής του λάμψης και παγκόσμιας ακτινοβολίας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» σημείωσε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση