GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την πολύνεκρη επίθεση στο Πακιστάν

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σήμερα εναντίον ενός μουσουλμανικού ιερού τόπου στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, όπου ...


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σήμερα εναντίον ενός μουσουλμανικού ιερού τόπου στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 43 άνθρωποι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσίευσε το πρακτορείο των τζιχαντιστών Amaq.

Η επίθεση διαπράχθηκε λίγο μετά την δύση του ηλίου και στοχοθέτησε πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί στο ιερό Σαχ Νουράνι, στην επαρχία Μπαλουτσιστάν του Πακιστάν.

Στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους επισημαινόταν ότι τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 95 τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Λίγο αργότερα ο υπουργός Εσωτερικών της επαρχίας Σαρφαράζ Μπούγκτι έκανε γνωστό ότι τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ ο Χάσιμ Γαλζάι, περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής έκανε λόγο, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, για 100 τραυματίες.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν την επίθεση διέπραξε βομβιστής αυτοκτονίας ή επρόκειτο για κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη σύμφωνα με τον Μπούγκτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση