GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στην Παιανία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου με αποδέκτη το Χαμόγελο του Παιδιού. Η αγαπημένη ντίβα του θεάτρου και του κ...


Μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου με αποδέκτη το Χαμόγελο του Παιδιού. Η αγαπημένη ντίβα του θεάτρου και του κινηματογράφου παραχώρησε το σπίτι της στην Παιανία για τους σκοπούς του οργανισμού, με τον όρο φυσικά να μπορεί να μείνει σε αυτό μέχρι να φύγει από τη ζωή.
«Με τη Μαίρη μας συνδέει μια διαχρονική σχέση, που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την εκτίμηση», δήλωσε στην «Espresso» ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού και αποκαλύπτει ότι και στο παρελθόν η ηθοποιός και η φίλη του, τους είχε ενισχύσει οικονομικά.
Το καταφύγιο της Μαίρης Χρονοπούλου είναι ένας χώρος τεράστιας πολιτισμικής και καλλιτεχνικής σημασίας, αφού έχουν περάσει από εκεί για περισσότερο από τρεις δεκαετίες τα πιο σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίσμα 170 τ.μ., που βρίσκεται εκτός του κέντρου της Παιανίας σε υψόμετρο 360 μέσα σε ένα δασάκι και με θέα τον κάμπο των Μεσογείων. Ο περιβάλλων χώρος του είναι μια έκταση εννέα στρεμμάτων και είναι φυτεμένος σε 200 ελιές και πολλά κυπαρίσσια. Εντός του χώρου υπάρχουν πισίνα και δεξαμενή νερού.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση