GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζεται για Βέλγιο ο... Έλληνας Ζέκα

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ...


Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την ελληνοποίηση του Κάρλος Ζέκα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην ειδική επιτροπή πολιτογράφησης που είναι το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Εσωτερικών για την έκδοση διαβατηρίων. Ο Πορτογάλος έδωσε συνέντευξη ενώπιον των μελών της επιτροπής. Απάντησε σε ερωτήσεις για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας και σε θέματα που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζέκα πέρασε με επιτυχία το τεστ γνώσεων και πλέον απομένουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία θα «τρέξει» το Υπουργείο Εσωτερικών. Θα επακολουθήσει η αλληλογραφία των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών ώστε να πιστοποιηθεί ότι ο Κάρλος Ζέκα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την Εθνική Πορτογαλίας. Το τελικό στάδιο είναι η κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA για να επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο το αργότερο μέχρι τις αρχές του χρόνου. Έτσι απ’ ό,τι φαίνεται ο «εκλέκτορας» της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε θα μπορεί να τον υπολογίζει στο ματς με το Βέλγιο τον προσεχή Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση