GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ: Συμπεράσματα από τα μηνύματα ΚΑΙ της Αμερικής

Δημήτρης Μαύρος Συμπερασματα απο τα μηνυματα ΚΑΙ της Αμερικης : 1. Καταρριπτεται πανηγυρικα οτι οι Ελληνικες Δημοσκοπησεις ειναι "...

Δημήτρης Μαύρος
Συμπερασματα απο τα μηνυματα ΚΑΙ της Αμερικης :
1. Καταρριπτεται πανηγυρικα οτι οι Ελληνικες Δημοσκοπησεις ειναι "Διαπλοκη". Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει παγκοσμια συνωμοσια ΚΑΙ στην Ελλαδα ΚΑΙ στην Αγγλια ΚΑΙ στην Αμερικη ΚΑΙ στην Ισπανια ΚΑΙ στην Αυστρια ΚΑΙ στο Ισραηλ ΚΑΙ ... δεν βλεπω γυρω μου πλουσιους δημοσκοπους !!!
2. Και αφου δεν ειναι "Διαπλοκη" τοτε μηπως ειναι επιστημονικα ανεπαρκεις οι Δημοσκοπησεις στην Ελλαδα ? Και αυτο καταρριπτεται διοτι πως ειναι δυνατον σε χωρες (Αμερικη, Αγγλια ....) με τεραστια οικονομικα και μη resources για R&D να μην εχουν βρει τις φοβερες νεες μεθοδους προσεγγισης του θεματος !!!
3. Τελικα οι Ελληνικες Δημοσκοπησεις ειναι οι ακριβεστερες διεθνως. Ποτε δεν κοιμηθηκαμε πχ με ΝΔ και ξυπνησαμε με ΣΥΡΙΖΑ ή με το ενα κομμα και βγηκε το αλλο. Ακομα και στο Δημοψηφισμα τα αποτελεσματα ηταν με την σωστη φορα ιδιως τις τελευταιες ωρες. Μπορει μεσα στον διαπλανητικο χαμο να μην πιασαμε τελευταιως τις απολυτες διαφορες αλλα ποτε δεν χασαμε το κεντρικο πολιτικο μηνυμα. Φυσικα για χρονια ειχαμε ολοι καλομαθει σε ακριβειες δεκαδικου πριν ο πλανητης γινει ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ βεβαιως.
4. Επιπλεον επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα η θεσμικη ερευνητικη αποψη που ειναι και θεση της ESOMAR οτι τελικα ο εγκεφαλος των πολιτων δεν χειραγωγειται. Ειναι δε πολυ υποτιμητικο να πιστευει καποιος οτι ο ανθρωπινος νους ειναι ενα ευτελες pc που του βαζεις απο την μια ενα input και σου βγαζει απο την αλλη το output που θελεις εσυ!!!!
5. Τελος δεν αντιλαμβανομαι ποιος μπορει να πιστευει οτι ειναι δυνατον τεραστιοι οργανισμοι να ρισκαρουν διεθνως το ονομα και την εικονα τους βγαζοντας την τελευταια στιγμη ασχετα πραγματα οταν σε μερικες ωρες θα βγουν τα τελικα αποτελεσματα

αι μπορουμε να μιλησουμε για την πολιτικη και μεθοδολογικη ουσια του πραγματος στη συνεχεια. Εχω στοιχεια διοτι εχουμε επενδυσει και εμεις με τα πενιχρα resources που διαθετουν οι Εταιριες στην Χωρα μας σε R&D. Σας Ευχαριστω για τον χρονο της αναγνωσης.

1 σχόλιο

  1. Καλα.. τραγούδα...Οι δημοσκοπήσεις είναι το εργαλείο των ανθρώπων που πληρώνουν και που βρίσκοτναι πισω απο τις κουρτίνες και αμέτι μουχαμέτι θέλουν να επιβάλουν και να διαμορφώσουν την γνώμη του καθένα μας πωςέτσι είναι. Για αυτο και ειναι σε αναντιστοιχία με την κοινή γνώμη.. επειδη εκφράζουν.. την προσωπική.. γνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση