GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη νηστεία αποδίδεται το λιποθυμικό επεισόδιο του Ειρηναίου

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου καθώς οι πρώτες εξετάσεις και η αξονική τομογραφία ...


Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου καθώς οι πρώτες εξετάσεις και η αξονική τομογραφία που του έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δείχνουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα, ενώ η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Ο κ. Ειρηναίος μεταφέρθηκε απόψε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που ένοιωσε κατά τον εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας στα Νέα Αλάτσατα, παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου με αποτέλεσμα να υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Αρχιεπίσκοπος θα παραμείνει απόψε στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο , μάλλον αύριο, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεών του με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι το επεισόδιο πιθανόν να οφείλεται στην κούραση, από το επιβαρυμένο πρόγραμμα και τη νηστεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση