Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

  ΧΩΡΙΣ ...ΤΑΝΓΚΟ με τον Σπίρτζη! ΤΑ "ΜΑΖΕΥΕΙ" τώρα ο Λαλιώτης...

  Εξέθεσαν τον Κώστα Λαλιώτη οι αναφορές του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη ότι είναι τόσο φίλοι που μπορούν ακόμη και να χορέψουν τανγκό στο Σύνταγμα. Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη έγιναν στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» και ο κ. Λαλιώτης, σε άλλο ύφος πιο "μαζεμένο" πια σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και ποιο επιθετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ, έστειλε επιστολή:

  Αθήνα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016
  Προς
  κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο
  Δ/ντή Σύνταξης
  Εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής»

  Αγαπητέ Ιορδάνη,
  Οι αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσωπό μου στη συνέντευξή του στη «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής» (με τίτλο «θα χορέψω ταγκό στο Σύνταγμα») με αφήνουν αδιάφορο. Δεν με αφορούν γιατί διαχρονικά με αδιατάρακτες σχέσεις ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πιστεύοντας απόλυτα στον αυτόνομο πολιτικό λόγο τους, στην αυτοδύναμη στρατηγική τους και στον καταλυτικό, διακριτό ρόλο τους με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις και προγραμματικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.
  Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά «ταγκό» με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους.
  Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς.
  Φιλικά
  Κώστας Λαλιώτης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΧΩΡΙΣ ...ΤΑΝΓΚΟ με τον Σπίρτζη! ΤΑ "ΜΑΖΕΥΕΙ" τώρα ο Λαλιώτης... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr