GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαιτητής έχασε τη ζωή του από γροθιά παίκτη!

Για μια κόκκινη κάρτα έχασε τη ζωή του... Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό ο θάνατος διαιτητή σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ...


Για μια κόκκινη κάρτα έχασε τη ζωή του... Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό ο θάνατος διαιτητή σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της χώρας, όταν ένας παίκτης τού επιτέθηκε, επειδή τον απέβαλε, και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα με μία γροθιά! Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής καταζητείται για το φόνο κατά τη διάρκεια αγώνα της Κανάριος Ρόχα Γκόμες το πρωί της Κυριακής στην πόλη Τουλαντσίνγκο της περιφέρειας Ιντάλγκο.

Συγκεκριμένα ο δράστης, Ρουμπέν Ριβέρα Βάσκες, χτύπησε τον διαιτητή του αγώνα, Βίκτορ Τρέχο, με αριστερή κροσέ, όταν αντίκρισε κόκκινη κάρτα και οι γιατροί του αγώνα που έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αρχικά, οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πίστεψαν ότι ο διαιτητής απλά είχε λιποθυμήσει μετά από το χτύπημα που δέχθηκε. Ο Τρέχο έπεσε στο έδαφος, με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να ζητούν εσπευσμένα την επέμβαση γιατρών, την ώρα που ο δράστης αποχωρούσε περπατώντας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Βάσκες αποχώρησε με ένα φορτηγάκι από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενος τον πανικό που επικράτησε στο γήπεδο και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Οι γιατροί που διαπίστωσαν τον θάνατο του Τρέχο επιβεβαίωσαν ότι η αιτία θανάτου ήταν η «εκτεταμένη υπαραχνοειδής αιμορραγία» που προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση εξαιτίας του χτυπήματος. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση