GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τζέκο... ξεβράκωσε τον Παπασταθόπουλο!

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Βοσνίας, περίπου 15’ πριν τη λήξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Σωκράτης...


Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Βοσνίας, περίπου 15’ πριν τη λήξη του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήγε να «αρπάξει» την μπάλα μετά από φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Έντιν Τζέκο… τρελάθηκε και δίχως καμία λογική κατέβασε το σορτσάκι του κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ!

Όπως είναι φυσικό, η κίνηση του επιθετικού της Ρόμα έφερε… αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο και προκλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους δικούς μας διεθνείς και τους Βόσνιους.

Μετά από περίπου 4’ (κι ενώ ενδιάμεσα «έφυγαν» από τις εξέδρες 2-3 ποτήρια), τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται τους βοηθούς τους και να αποβάλλει τόσο τον Τζέκο, όσο και τον... Κυριάκο Παπαδόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση