Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

  Έλυσε την σιωπή του ο Σαμαράς στην Ξάνθη!

  Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.

  Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ομιλία πριν μερικές ημέρες του κ. Αντώνη Σαμαρά που έγινε αυτή την φορά στην πόλη Ξάνθη. Εμφανίστηκε με ξεκάθαρη θέση για δεύτερη φορά δημόσια ότι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να ξαναφέρει την Ελλάδα εκεί που την είχε φτάσει η κυβέρνησή του στα τέλη του 2014 και να την πάει ακόμα πιο μπροστά! Επίσης έκανε και μια διαπίστωση ότι: "Παρά τη φοβερή περιπέτεια που περνάμε, τελικά θα βγούμε νικητές. Το έχουμε ήδη αποδείξει, πως μπορούμε! Την περίοδο 2012-14, αποδείξαμε πως μπορούμε!" τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

  Το "μπορούμε" του πρώην πρωθυπουργού είναι έντονο και σημαίνει πολλά.
  Πρώτα από όλα σημαίνει ότι είναι "κατά της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», όπως χαρακτηριστικά είπε, η οποία οδήγησε την Ελλάδα σε νέα μνημόνια τη στιγμή που επί κυβερνήσεώς του βρισκόταν μια ανάσα για να γλιτώσει από αυτά.
  Και καλεί ευθέως τον κ. Αλέξη Τσίπρα να φύγει....
  "Ο Κυριάκος μπορεί να ξαναφέρει την Ελλάδα εκεί που την είχαμε φτάσει στα τέλη του 2014! " προσθέτει και συνεχίζει: "Για να σας το πω έτσι απλά, σχεδόν «τηλεγραφικά»: Μειωμένοι φόροι + Μεταρρυθμίσεις = Ανάπτυξη! Ανάπτυξη μέσα + Αξιοπιστία στο εξωτερικό = Έξοδος από την κρίση Ανάπτυξη + Αξιοπιστία + Ασφάλεια του πολίτη = Ισχυρή Ελλάδα! Η Νέα Δημοκρατία τα πιστεύει αυτά. Και μπορεί να τα κάνει. Και θα την βοηθήσουμε όλοι. Κι αυτή τη στιγμή προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Και το προβάδισμα της ενισχύεται συνεχώς. Αυτό δεν οδηγεί μόνο σε νίκη του Κυριάκου… Ούτε μόνο σε νίκη της παράταξης… Αυτό οδηγεί σε λύτρωση της Ελλάδας!" καταλήγει χαρακτηριστικά.
  Ουσιαστικά δηλαδή ο κ. Αντώνης Σαμαράς στήριξε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ανοικτά το είχε επαναλάβει άλλωστε και στο συνέδριο της ΝΔ όταν τόνισε ότι: " Ο μικρός μπορεί να τα καταφέρει και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει".
  Αλλά αυτό που έκανε πιστεύω προσωπικά αίσθηση είναι το... "μπορούμε" του κ. Αντώνη Σαμαρά. Ένα "μπορούμε" έντονο και δυναμικό το οποίο αντλεί μέσα από το μείγμα της πολιτικής του που είχε κρατήσει μαζί με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο την Ελλάδα όρθια σε μια δύσκολη περίοδο με τις τράπεζες ανοικτές και χωρίς όρια αναλήψεων, με το τέλος τον μνημονίων χωρίς νέα μέτρα, με την έξοδο στις αγορές και την νέα περίοδο που ερχόταν....
  Αυτό παρουσίασε στην Ξάνθη καλώντας την κυβέρνηση να φύγει!

  Ας δούμε το Βίντεο που ακολουθεί:
  ΒΙΝΤΕΟ:
  https://youtu.be/ilfMQzP-EVk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Έλυσε την σιωπή του ο Σαμαράς στην Ξάνθη! Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr