GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαβεβαίωση ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα «επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της» για να κάνει ό,τι είναι δυνατό μέσα στ...


Τη διαβεβαίωση ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα «επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της» για να κάνει ό,τι είναι δυνατό μέσα στο «δυσμενές πλαίσιο» στο οποίο βρίσκεται η χώρα, έδωσε ο νέος Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παραλαμβάνοντας τα ηνία του υπουργείου από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας ότι «οι δυσκολίες είναι μεγάλες» και ότι «βεβαιότητες δεν υπάρχουν».

Σημείωσε πάντως ότι υπάρχουν δυνατότητες να κατακτηθούν ορισμένα πράγματα, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν κοντοστέκεται απέναντι στα προβλήματα. Όπως είπε, «σε δύσκολες στιγμές επιλέξαμε να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέρθηκε στην «καλή προίκα» που αφήνει στον διάδοχό του. «Σου παραδίδω οκτώ νομοσχέδιο επεξεργασμένα, άρα σου δίνω καλή προίκα» είπε ο κ. Κουρουμπλής απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση