Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

  Σύμβουλος Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν «ψυχρό πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας


  Η Ελλάδα και η Ρωσία αναπτύσσουν μεγάλης κλίμακας έργα στον τομέα της ναυπηγικής και της ναυπηγοεπισκευαστικής, της μεταλλουργίας, της βιομηχανίας, του τουρισμού και του πολιτισμού, δήλωσε σήμερα ο Δημήτρης Βελάνης σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

  Σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti ο κ. Βελάνης σημείωσε ότι «προετοιμάζουμε μεγάλα σχέδια για κοινά έργα στον τομέα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής σε ελληνικά και ρωσικά ναυπηγεία. Οι ίδιες οι επιχειρήσεις θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής».

  Παράλληλα ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού τόνισε ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πολιτική της συνεργασίας και του διαλόγου με τη Ρωσία και δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στον «ψυχρό πόλεμο» κατά της Μόσχας έπειτα από αίτημα τρίτων χωρών.

  «Εκτιμάμε τη φιλική πολιτική συνεργασίας που ακολουθεί ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν σε σχέση με την Ελλάδα (…) Γι’ αυτόν τον λόγο η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν ‘ψυχρό πόλεμο’ εναντίον της Ρωσίας», υπογράμμισε ο σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Σύμβουλος Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν «ψυχρό πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας Rating: 5 Reviewed By: Press- gr