GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ένοπλος ληστής έξω από την τράπεζα - ΦΩΤΟ

Ένοπλη ληστεία πραγματοποίησε ένας 34χρονος σε κατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη. Αφαίρεσε περισσότερα από 300.000 ευρώ και συνελήφθη π...


Ένοπλη ληστεία πραγματοποίησε ένας 34χρονος σε κατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη. Αφαίρεσε περισσότερα από 300.000 ευρώ και συνελήφθη πριν διαφύγει.
Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Αρτάκη. Ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20 και φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά, ενώ είχε και ένα σακίδιο στην πλάτη.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο και υποχρέωσε τη διευθύντρια να το ανοίξει και στη συνέχεια πήρε τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.
Ο δράστης κλείδωσε στο υπόγειο τις έξι γυναίκες και παίρνοντας μαζί του μια από αυτές ανέβηκε πάλι στο ισόγειο. Εκεί πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και μέσα στο ΑΤΜ.
Όπως αναφέρει το lamia report, o δράστης αφαίρεσε συνολικά το ποσό των 306.000 ευρώ.
Την ώρα που ο 34χρονος δράστης έβγαινε από την τράπεζα, για να πάρει τη μηχανή που είχε αφήσει έξω από την τράπεζα και να εξαφανιστεί, τον περίμεναν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης, που είχαν ενημερωθεί από το κουμπί του συναγερμού, και τον συνέλαβαν.
Όπως αποδείχτηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία ήταν κρότου λάμψης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο σακίδιο είχε και ένα καλάσνικοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση