GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλό στο Αγρίνιο η Ξάνθη, "έπνιξε" τον Ηρακλή ο Λεβαδειακός

Μεγάλο διπλό μέσα στο Αγρίνιο πήρε η Ξάνθη, που επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-2 σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super Leagu...


Μεγάλο διπλό μέσα στο Αγρίνιο πήρε η Ξάνθη, που επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-2 σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν στο 19' με τον Τριάδη, μετά από ωραία συνεργασία με τον Γιουνές, ενώ ο Λάζιτς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, προτού ο Ουάρντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64' ξαναβάλει τους Αγρινιώτες και πάλι στο παιχνίδι. Όμως η Ξάνθη απάντησε στο 73' με τον ίδιο τρόπο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές, και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 με τον Ρότσα στο 86'.

Σε άλλο παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Super League, ο Λεβαδειακός “καθάρισε” μέσα σε ένα τρίλεπτο τον Ηρακλή στη Λιβαδειά με 3-0, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει στο 72' και τον Τόνι Σίλβα στο 75', ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88' ο Μάντζιος, μετά από τραγική ασυνεννοησία στην άμυνα του Γηραιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση