GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Η κοινωνία θέλει εκλογές

«Το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος, σήμερα, είναι οποιασδήποτε μορφής πολιτική αλαζονεία», δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντ...


«Το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος, σήμερα, είναι οποιασδήποτε μορφής πολιτική αλαζονεία», δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αν και ο στόχος της ΝΔ για αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές είναι εφικτός θα πρέπει να αναζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική και πολιτική συμμαχία για την ανασυγκρότηση του κράτους.

Σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ και αναφερόμενη στον πρόσφατο ανασχηματισμό εκτιμά ότι δεν θα μακροημερεύσει γιατί, όπως λέει, το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ερωτηθείσα για τυχόν πρόωρες εκλογές πιστεύει ότι «δεν είναι μακριά», ενώ για το αίτημα της ΝΔ για προσφυγή στις κάλπες το χαρακτηρίζει «αίτημα της κοινωνίας».

Σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση και τα τυχόν μέτρα στην αγορά εργασίας, η η κ. Μπακογιάννη ξεκαθαρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η εργασιακή ζούγκλα δεν μπορεί να είναι λύση». Για την πιθανότητα 4ου μνημονίου υπογραμμίζει ότι «αν η πραγματική οικονομία συνεχίζει να βυθίζεται δεν θα αποφύγουμε όρους ανάλογους με ένα 4ο μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση